Missie / visie

Waar staat de school voor

Op basisschool De Driehoek leren wij kinderen het maximale uit zichzelf te halen om tot optimale ontwikkeling te komen. Dit doen wij om kinderen met een reëel zelfbeeld en voldoende zelfvertrouwen naar het voortgezet onderwijs te kunnen laten gaan.

 

Wij werken vanuit onze kernwaarden Eigenheid - Betrokkenheid - en Persoonlijke ontwikkeling en streven naar het geluk voor ieder kind.

 

Onze beloftes aan jou, als je naar De Driehoek komt

 

Wij ontdekken samen met jou jouw talent en willen dit inzetten voor jouw ontwikkeling. Er is ruimte om stil te staan bij wat er bij jou leeft en voor jouw inbreng. Wij praten niet over, maar mét jou, ook als het bijvoorbeeld gaat over het rapport. Jouw ouders, maar eigenlijk ook het hele dorp, zijn bij de school betrokken. Zij vinden het fijn om iets voor school te kunnen doen.

 

Op onze school wordt je geaccepteerd zoals je bent. Iedereen is welkom. Wij zorgen voor een veilige leeromgeving waar je je geborgen voelt. Het maakt daarvoor niet uit of je 2 of 12 jaar bent. Er is veel aandacht voor iedereen. We zijn oprecht geïnteresseerd in wie jíj bent. Wij stimuleren je te zijn en blijven wie je bent. Op school is alles bespreekbaar en zijn we open en transparant. 

 

Samen met jou stellen wij persoonlijke maar ambitieuze doelen die aansluiten op wat je al kunt en weet. Deze doelen zijn zoveel mogelijk op maat, passend bij jouw tempo en ontwikkeling. In een persoonlijk actieplan worden jouw doelen beschreven. Je krijgt tijd om hier aan te werken op een manier die bij jou past. Zo doe je ervaringen, kennis en vaardigheden op die je in je verdere leven goed kunt gebruiken.